Εδώ ψάχνεις...

Windows Defenfer - Ένα από τα καλύτερα δωρεάν Antivirus

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

Windows defender  - Από τα κορυφαία δωρεάν προγράμματα


Σύμφωνα με το AV-Test, το site που κάνει δοκιμές σε Antivirus και τα βαθμολογεί σύμφωνα με τις επιδόσεις τους, συγκαταλέγει το ενσωματωμένο Antivirus της Microsoft, Windows Defender, ως ένα από τα καλύτερα δωρεάν αντιϊκά προγράμματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες μετρήσεις (Ιούλιος-Αύγουστος 2018), σε τρεις κύριες μετρήσεις που έγιναν, το Windows Defender κατάφερε σχεδόν το απόλυτο:

Προστασία

Σκόραρε 6.0 στα 6.0 στη μέτρηση που αφορά τη προστασία της συσκευής. Ακολουθεί το σχετικό γράφημα:
Επιδόσεις

Σκόραρε 5.5 στα 6.0 στη μέτρηση που αφορά τις επιδόσεις, δηλαδή στην επιρροή που έχει το Antivirus στην ταχύτητα του υπολογιστή σε καθημερινή χρήση. Ακολουθεί το σχετικό γράφημα:
Ευχρηστία

Σκόραρε 6.0 στα 6.0 στη μέτρηση που αφορά την ευχρηστία, δηλαδή κατά πόσο "δεν μας ενοχλεί" το antivirus με λανθασμένες αναφορές περί ιών, μολυσμένων sites κτλ. Υπόψιν, ότι το χαμηλότερο νούμερο στις μετρήσεις είναι και το καλύτερο. Ακολουθεί το σχετικό γράφημα:

Όπως καταλαβαίνετε, μετά από αυτές τις μετρήσεις, το AV-Test δεν μπορούσε παρά να του προσάψει την ετικέτα "Top Product", δηλαδή κορυφαίο προϊόν. Επομένως, όσοι δεν θέλετε να επιβαρύνεται περισσότερο τον υπολογιστή σας με τρίτα Antivirus, μπορείτε να προτιμήσετε το ήδη ενσωματωμένο των Windows. Αν πάλι όχι, έχουμε γράψει για τα 5 καλύτερα δωρεάν Antivirus που κυκλοφορούν.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr