10minutemail - Φτιάξε δωρεάν και γρήγορα ένα πρόχειρο email μίας χρήσης

Φτιάξε δωρεάν και γρήγορα ένα πρόχειρο email μίας χρήσης

Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να εγγραφείς σε μία ιστοσελίδα, για να αποκτήσεις πρόσβαση στο περιεχόμενό της ή για να τη χρησιμοποιήσεις μία μόνο φορά; Σίγουρα αρκετές, όπως σίγουρα και αυτή θα σου ζήτησε ένα έγκυρο email για να σου στείλει επιβεβαιωτικό μήνυμα για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου. Το πιο πιθανό είναι να τα παράτησες τελικά για να μη γεμίζεις το προσωπικό σου email με spam.

Το 10 Minute Mail είναι η δωρεάν λύση στο παραπάνω πρόβλημα, αφού σου προσφέρει μία πρόχειρη διεύθυνση email η οποία μπορεί να λάβει μηνύματα και έχει διάρκεια ζωής μόνο 10 λεπτά. Σε αρκετούς ίσως θυμίσει το Mailinator που είχαμε παρουσιάσει στο παρελθόν.

Στο 10minutemail ο χρήστης μπορεί να ανανεώσει τη διάρκεια ζωής της διεύθυνσής του, για άλλα 10 λεπτά και όσες φορές επιθυμεί, με το πάτημα του σχετικού πλήκτρου. Αυτό είναι καλό, διότι τα επιβεβαιωτικά email εγγραφής από διάφορα sites, αργούν μερικές φορές. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να επισκεφθείς την ιστοσελίδα και αμέσως θα σου ανατεθεί η δική σου, πρόχειρη και προσωρινή, διεύθυνση email. 

Φυσικά, η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, όμως αν θέλεις να συνεισφέρεις στους δημιουργούς, υπάρχει Paypal για να κάνεις μια μικρή δωρεά. 

Επισκέψου τη σελίδα 10minutemail.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal