«Η Αθεΐα είναι Αρετή» - Ένα ξεχωριστό και χρήσιμο Blog για την Αθεΐα, τη Φιλοσοφία και την αληθινή Ιστορία

Ελληνικό Blog για την Αθεΐα


Από τον συγγραφέα του επιτυχημένου βιβλίου «Χαλκεύοντας την ιστορία», Απόστολο Λυμπερίδη, το blog «Η Αθεΐα είναι Αρετή»  αποτελεί μια απολαυστική παρένθεση μέσα στο χαώδης ελληνικό ιντερνετικό γίγνεσθαι που πραγματικά έχει πολλά να πει. Είναι ένα blog που ενστερνίζεται την Αθεΐα και παραθέτει με επιστημονικό και αληθινό ιστορικό λόγο τα γεγονότα που άπτονται εξηγήσεων και πολύς κόσμος αγνοεί.
Ο γραπτός λόγος του κ. Λυμπερίδη είναι αξιοθαύμαστος και όπως λέει ο ίδιος στο εισαγωγικό σημείωμα του blog του, «Εδώ, εξηγούμε τον κόσμο και τα φαινόμενά του με επιστημονικό τρόπο, γιατί κάθε πραγματικό γεγονός μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί

Προσωπική γνώμη και σου το λέω ευθέως: αυτό το blog πρέπει να το βάλεις στα αγαπημένα σου, είσαι δεν είσαι Άθεος, και να το μελετάς. Πραγματικά, θα μάθεις πολλά πράγματα. 

Μέχρι στιγμής υπάρχουν 191 κείμενα για τη Φιλοσοφία, την Αθεϊα και την Ιστορία. Στο κάτω μέρος του blog, υπάρχουν αριθμημένα όλα τα άρθρα με τους τίτλους τους για γρηγορότερη πρόσβαση. 

Επίσης, ο κ. Λυμπερίδης διατηρεί ακόμα ένα σχετικό blog, εικονογραφημένο και χωρίς λόγια. Εξάλλου, μια εικόνα είναι ισοδύναμη με χίλιες λέξεις, έτσι δεν είναι;

Τώρα θα αναρωτηθείς, τι δουλειά έχει ένα τεχνολογικό site με αυτού του είδους τη θεματολογία; Αν δεν το έχεις αντιληφθεί, έχουμε τη στήλη με Χρήσιμα Διαδικτύου, όπου γράφω για οτιδήποτε ενδιαφέρον και χρήσιμο, κατά τη γνώμη μου, ανακάλυψα στο διαδίκτυο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω, ότι ο Απόστολος Λυμπερίδης απαντά σε όλα τα σχόλια που θα γίνουν στο blog του. Επομένως, οποιαδήποτε απορία έχετε, μπορείτε άφοβα να σχολιάσετε και να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε απάντηση.

Επισκέψου το blog ► H Αθεΐα είναι Αρετή

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal