Blue Mail - Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειρίζεστε τα email από το Android κινητό σας


καλύτερη email εφαρμογή για smartphones

Το Blue Mail είναι ίσως η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή αποστολής email και διαχείρισης πολλαπλών email λογαριασμών, για κινητά τηλέφωνα και tablets με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Πρόκειται για μία καλοσχεδιασμένη και εύχρηστη εφαρμογή που υποστηρίζει όλες τις γνωστές υπηρεσίες για email (Gmail, Yahoo, Hotmail, Outlook κ.α.).

Παράλληλα η εφαρμογή έχει το δικό της ημερολόγιο ώστε να οργανώνεται τις υποχρεώσεις σας, υποστηρίζει θέματα, έχει Dark Mode, ενώ είναι συμβατή και με Android Wear, κάτι πολύ σημαντικό για όσους έχουν smartwatch. Για την ευκολία του χρήστη η εφαρμογή χρωματίζει διαφορετικά τα email που λαμβάνει αυτός σε κάθε διαφορετικό λογαριασμό, αλλά υπάρχει και η επιλογή για σίγαση των ειδοποιήσεων από κάποιον λογαριασμό, για συγκεκριμένες ώρες, για όσους δεν θέλουν να μπλέκουν προσωπική ζωή και εργασία, ή το αντίστροφο.

Τέλος η εφαρμογή έχει τα δικά της widget, μπορεί να ρυθμιστεί η συχνότητα με την οποία σας ενημερώνει για νέα email, ενώ υπάρχει και η επιλογή για την αυτόματη εισαγωγή της δικής σας υπογραφής-υποσέλιδου σε κάθε email που στέλνετε.

Δείτε ένα βίντεο:




Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:



Έκδοση: 1.9.5
Μέγεθος: 44MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.1+), iOS (10.3+)
Κατασκευαστής: Blue Mail Inc.
Πηγή: Google Play Store, iTunes
Συντάκτης του άρθρου:Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram