Discord - Το πρόγραμμα επικοινωνίας που θα σας κάνει να σβήσετε το Skype


το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα επικοινωνίας για games και όχι μόνο


Το Discord είναι μία από τις δωρεάν εφαρμογές επικοινωνίας με τους περισσότερους χρήστες το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για ένα ελαφρύ πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο για υπολογιστές (Windows, macOS, Linux) και κινητά τηλέφωνα (Android, iOS), ενώ μπορεί να τρέξει και μέσω του browser σας.

Ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις με οποιονδήποτε προσθέσει στην λίστα επαφών του χωρίς κανένα κόστος, όμως τα προτερήματα αυτής της εφαρμογής δεν σταματάνε εκεί. Το Discord περιλαμβάνει επίσης αρκετά χαρακτηριστικά που το έχουν κάνει την προτιμότερη επιλογή για την επικοινωνία μεταξύ των ατόμων μίας παρέας, μίας κοινότητας, ακόμη και εταιρίας.

Αυτό γίνεται γιατί επιτρέπει την δημιουργία server όπου σε αυτόν μπορούμε να προσθέσουμε όσα άτομα θέλουμε, μέσα από ένα link που θα μας δώσει το πρόγραμμα, και έπειτα να δημιουργήσουμε τα δικά μας ξεχωριστά κανάλια επικοινωνίας, είτε γραπτής, είτε φωνητικής. Ταυτόχρονα μπορούμε να δημιουργούμε ρόλους έτσι ώστε να δίνουμε περισσότερα, ή λιγότερα, δικαιώματα σε κάποιους χρήστες. Μπορεί τα παραπάνω να ακούγονται περίπλοκα, όμως στην πράξη είναι αρκετά απλά και διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ ατόμων, κρατώντας πάντα ένα επίπεδο οργάνωσης. Τα παραπάνω είναι μόνο ένα δείγμα των ικανοτήτων της πλατφόρμας του Discord, αφού αυτή κρύβει πολλά καλούδια για τους απαιτητικούς χρήστες.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την όμορφη αισθητική του και τις χαμηλές απαιτήσεις του, τόσο σε υπολογιστική ισχύ όσο και σε bandwidth, έχουν καταστήσει το Discord την ιδανική επιλογή και για όσους ασχολούνται με τα video games και θέλουν να επικοινωνούν με τα μέλη της ομάδας τους, την ώρα που παίζουν.

Ο σύνδεσμος Download που ακολουθεί θα σας οδηγήσει στην κατάλληλη έκδοση για την συσκευή σας.

Έκδοση: 8.08
Μέγεθος: 57MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Κατασκευαστής: Discord Inc.
Πηγή: discordapp.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram