Εδώ ψάχνεις...

[How to]: Πως να εγκαταστήσετε δωρεάν το Fortnite στον υπολογιστή σας

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018

εγκατάσταση fortnite σε υπολογιστή


Αν ασχολείστε με βιντεοπαιχνίδια ή έχετε παιδιά που ασχολούνται με αυτά, σίγουρα τον τελευταίο χρόνο θα έχετε ακούσει αρκετές φορές το όνομα του Fortnite. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, λόγω της διασκέδασης που μπορεί να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και λόγω του ότι είναι δωρεάν.

ιστοσελίδα της epic games

Η εγκατάσταση του Fortnite είναι αρκετά απλή και δεν θα σας πάρει αρκετό χρόνο. Αρχικά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του τίτλου και να κάνετε κλικ στην επιλογή "Play Free" και έπειτα στην επιλογή "Play Free Now".

pc και mac fortnite

Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στην οθόνη επιλογής πλατφόρμας, όπου και θα επιλέξετε την έκδοση για PC/Mac. Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία λογαριασμού. Για την εγγραφή σας θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο Epic Games Account κάτι που μπορεί να γίνει είτε με την εισαγωγή των στοιχείων σας στην φόρμα, είτε με την χρήση του λογαριασμού σας σε ένα άλλο δίκτυο (PlayStation Network, Xbox Live, Nintendo Switch Online, Facebook, Google+).

λογαριασμός epic games fortnite

Αφού εισάγετε τα στοιχεία σας στην φόρμα και αποδεχθείτε τους όρους χρήσης της εφαρμογής, τότε αυτόματα θα αρχίσει να κατεβαίνει το αρχείο της εγκατάστασης. Αν για κάποιο λόγο το αρχείο δεν ξεκινήσει να κατεβαίνει, απλά κάντε κλικ στο μπλε κουμπί με το σύμβολο των Windows, ή Mac αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή της Apple. 

πως να εγκαταστήσω το fortnite


Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, στην επιφάνεια εργασίας σας θα εμφανιστεί ο Epic Games Launcher, ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου θα τρέχετε το Fortnite, αλλά και θα καλείτε τους φίλους σας ώστε να παίξετε μαζί. Την πρώτη φορά που θα ανοίξει το πρόγραμμα θα σας ζητήσει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό που φτιάξατε πριν λίγο και στη συνέχεια θα σας οδηγήσει στην καρτέλα του Fortnite.

λογαριασμός fortnite στον epic launcher

Τελευταίο βήμα για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του παιχνιδιού, είναι να πατήσετε στο πράσινο κουμπί "Install" και έπειτα θα χρειαστεί να επιβεβαιώσετε την θέση εγκατάστασης του Fortnite, ή να αφήσετε την προεπιλεγμένη.

μέγεθος install fortnite

Αφού πατήσετε Install τα αρχεία του Fortnite θα ξεκινήσουν να κατεβαίνουν στον υπολογιστή σας, με το μέγεθός τους να είναι περίπου 12GB. Μόλις ολοκληρωθεί το download, το κουμπί Install θα έχει μεταμορφωθεί σε "Launch" και μέσω αυτού θα είστε έτοιμοι να τρέξετε το παιχνίδι!

Μέγεθος: 11.8GB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac
Κατασκευαστής: Epic Games
Πηγή: epicgames.com
Συντάκτης του άρθρου:Χιωτέλλης Χρήστος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα