[How to]: Πως να εγκαταστήσεις δωρεάν το Fortnite στον υπολογιστή σου


Αν ασχολείσαι με βιντεοπαιχνίδια ή έχεις παιδιά που ασχολούνται με αυτά, σίγουρα θα έχεις ακούσει αρκετές φορές το όνομα του Fortnite. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία λόγω της διασκέδασης που μπορεί να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και λόγω του ότι είναι δωρεάν.

Η εγκατάσταση του Fortnite είναι αρκετά απλή και δεν θα σε πάρει αρκετό χρόνο. Αρχικά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του τίτλου και να κάνεις κλικ στην επιλογή «Play Now» και έπειτα να επιλέξεις το «Download via Epic Games Launcher», και θα αρχίσει το κατέβασμα της πλατφόρμας της Epic Games., όπου θα πρέπει να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου. 



Αφού το εγκαταστήσεις και το τρέξεις, θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα δωρεάν Epic Game Account, κάτι που μπορεί να γίνει είτε με την εισαγωγή των στοιχείων σου στην φόρμα, είτε με την χρήση του λογαριασμού σου σε ένα άλλο δίκτυο (PlayStation Network, Xbox Live, Nintendo Switch Online, Facebook κ.α).

λογαριασμός fortnite στον epic launcher

Τελευταίο βήμα για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του παιχνιδιού, είναι να πατήσεις στο πράσινο κουμπί «Install» και έπειτα θα χρειαστεί να επιβεβαιώσεις την θέση εγκατάστασης του Fortnite, ή να αφήσεις την προεπιλεγμένη.


μέγεθος install fortnite


Αφού πατήσεις το Install τα αρχεία του Fortnite θα ξεκινήσουν να κατεβαίνουν στον υπολογιστή σου, με το μέγεθός τους να είναι αρκετά GB. Μόλις ολοκληρωθεί το κατέβασμα, το κουμπί Install θα έχει μεταμορφωθεί σε «Launch» και μέσω αυτού θα είσαι έτοιμος να τρέξεις το παιχνίδι!

Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal