Εδώ ψάχνεις...

Pesto - Ο ψηφιακός βοηθός που καταλαβαίνει και μιλάει ελληνικά!

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

personal assistant που μιλάει ελληνικά

Siri, Alexa, Cortana ακόμη και Google Assistant είναι τα ονόματα των γνωστότερων ψηφιακών βοηθών που τα τελευταία χρόνια συναντώνται σε ολοένα και περισσότερες συσκευές. Στόχος τους είναι η διευκόλυνση της ζωής μας, όμως κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο αν κάποιος δεν είναι 100% άνετος με την χρήση της αγγλικής γλώσσας.

Αυτό είναι και το πρόβλημα που έρχεται να λύσει ο Pesto (Πες το) Assistant, ένας βοηθός που μιλά και καταλαβαίνει ελληνικά. Ο Pesto μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις, να γράψει και να στείλει sms και email, να παίξει την μουσική ή το YouTube video που θα του ζητήσετε, να μεταφράσει σε πάνω από 40 γλώσσες, να ψάξει στο ίντερνετ, να σας πει τον καιρό, ακόμη και να σας οδηγήσει στο μέρους που αφήσατε το αυτοκίνητό σας. Αυτές είναι μόνο λίγες από τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει αυτός ο ελληνικός ψηφιακός βοηθός.

Ο Pesto Assistant διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Playstore και είναι συμβατός με οποιαδήποτε Android συσκευή, smartphone ή tablet.

Δείτε ένα βίντεο:

  
Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:


  
 
Έκδοση: 1.6,
Μέγεθος: 10ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.1+)
Κατασκευαστής: Useappility
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου:Χρήστος ΧιωτέλληςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr