Οι καλύτερες ιστοσελίδες με ελληνικούς υπότιτλους

Κατεβάστε δωρεάν ελληνικούς υπότιτλους για ταινίες και σειρές
Μπορεί στις μέρες μας οι αυτοματισμοί και οι έτοιμες λύσεις να υπερέχουν σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής και δη στη τεχνολογία, έτσι γίνεται και με τους υπότιτλους. Πολλές ταινίες και σειρές που βλέπουμε μέσω διαδικτύου ή κατεβάζουμε στον υπολογιστή μας, διαθέτουν ενσωματωμένους υπότιτλους ή υπάρχουν προγράμματα αναπαραγωγής multimedia αρχείων που έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν αυτόματα τους απαραίτητους υπότιτλους. Δεν παύει όμως να υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ρομαντικών ανθρώπων που αρέσκονται να τους ψάχνουν "δια χειρός".

Παρακάτω, μαζέψαμε την αφρόκρεμα των ιστοσελίδων που συγκεντρώνουν δωρεάν υπότιτλους τόσο για ταινίες όσο και για σειρές. Όλα τα προτεινόμενα sites περιέχουν Αγγλικούς και φυσικά Ελληνικούς υπότιτλους.

Ιστοσελίδες που περιέχουν δωρεάν ελληνικούς υπότιτλους (η λίστα θα ανανεώνεται)


Αν πάλι είσαι από αυτούς που δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν υπότιτλους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το εξαιρετικό Subtitle Workshop.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram