Εδώ ψάχνεις...

Lagonika.gr - Για να μην σας ξεφύγει καμία προσφορά σε προίόντα τεχνολογίας, ένδυσης και super market

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

καταστηματα τεχνολογιας ενδυσης και supermarketΤο lagonika.gr είναι η ιστοσελίδα που θα σας κρατάει καθημερινά ενημερωμένους για οποιαδήποτε προσφορά υπάρχει στα καταστήματα, είτε αυτά είναι super market, είτε καταστήματα τεχνολογίας ή ένδυσης. Πρόκειται για μία ιστοσελίδα στην οποία οι χρήστες ανεβάζουν τις προσφορές που συναντάνε και έπειτα οι υπόλοιποι ψηφίζουν με +1 ή -1 για το αν αυτή είναι πραγματική. Έτσι στο τέλος, στην κορυφή καταλήγουν οι καλύτερες προσφορές, ενώ οι μη ικανοποιητικές καταλήγουν στον πάτο.

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε πραγματικά τα πάντα, από προσφορές για τηλεοράσεις, SSD δίσκους, video games, ηλεκτρικές σκούπες, ισιωτικά μαλλιών αλλά και ρούχα, παπούτσια και προϊόντα super market. Όλα τα καταστήματα που αφορούν οι προσφορές βρίσκονται στην Ελλάδα ή στέλνουν τα προϊόντα τους στην χώρα μας. Ταυτόχρονα υπάρχει ειδικές κατηγορίες για κουπόνια, εκπτωτικούς κωδικούς και δωρεάν πακέτα προσφορών ή software/video games.


Επισκεφθείτε την σελίδα: lagonika.gr/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα