Lagonika.gr - Για να μην σου ξεφύγει καμία προσφορά σε προϊόντα τεχνολογίας, ένδυσης και super market

Προσφορές σε διάφορα προϊόντα

Το lagonika.gr είναι η ιστοσελίδα που θα σε κρατάει καθημερινά ενημερωμένο για οποιαδήποτε προσφορά υπάρχει στα καταστήματα, είτε αυτά είναι super market, είτε καταστήματα τεχνολογίας ή ένδυσης. Πρόκειται για μία ιστοσελίδα στην οποία οι χρήστες ανεβάζουν τις προσφορές που συναντάνε και έπειτα οι υπόλοιποι ψηφίζουν με +1 ή -1 για το αν αυτή είναι πραγματική. Έτσι, στο τέλος, στην κορυφή καταλήγουν οι καλύτερες προσφορές, ενώ οι μη ικανοποιητικές καταλήγουν στον πάτο.

Στην ιστοσελίδα θα βρεις πραγματικά τα πάντα, από προσφορές για τηλεοράσεις, SSD δίσκους, video games, ηλεκτρικές σκούπες, ισιωτικά μαλλιών αλλά και ρούχα, παπούτσια και προϊόντα super market.

Όλα τα καταστήματα των προσφορών, βρίσκονται στην Ελλάδα ή στέλνουν τα προϊόντα τους στη χώρα μας. Ταυτόχρονα υπάρχουν ειδικές κατηγορίες για κουπόνια, εκπτωτικούς κωδικούς και δωρεάν πακέτα προσφορών ή software/video games.


Επισκέψου τη σελίδα: lagonika.gr

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram