MX Player - Ο καλύτερος media player για Android συσκεύες είναι δωρεάν

πρόγραμμα αναπαραγωγής ταινιών για android με υπότιτλους


Ο MX Player είναι μία δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο για συσκευές Android, η οποία έχει εγκατασταθεί σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο συσκευές. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που είναι ιδανικό για την παρακολούθηση ταινιών σε κινητά και tablet, ακόμη και σε TV Box, αφού διαχειρίζεται με άνεση μεγάλα αρχεία βίντεο, ενώ υποστηρίζει τα περισσότερα αρχεία υποτίτλων. Μάλιστα επιτρέπει και την μετακίνηση των υπότιτλων, έτσι ώστε το βίντεο να είναι πάντα απόλυτα συγχρονισμένο με το κείμενο.

Τα προτερήματα του MX Player δεν σταματούν εδώ, αφού αυτός επιτρέπει την αποκωδικοποίηση μέσω υλικού, κάτι που θα βοηθήσει όσους έχουν αδύναμες συσκευές και φυσικά το υποστηρίζουν. Παράλληλα ο MX Player είναι μία από τις πρώτες εφαρμογές προβολής βίντεο που χρησιμοποιούν όχι μόνο έναν πυρήνα, αλλά μπορεί να εκμεταλλευτεί τους πολυάριθμους πυρήνες που έχουν τα σύγχρονα κινητά και tablet, κάτι που μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις του μέχρι και 70%.

Έκδοση: 1.73.3
Μέγεθος: 46 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5+
Κατασκευαστής: J2 Interactive
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal