Dino Run - Το κρυφό παιχνίδι του Google Chrome, δεν είναι και τόσο κρυφό

Dino Run - Το κρυφό παιχνίδι του Google Chrome


Εδώ και χρόνια ο Google Chrome έχει γίνει ο browser με τους περισσότερους χρήστες, ενώ  παράλληλα είναι διαθέσιμος σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες. Όμως, όπως κάθε πρόγραμμα, έτσι και αυτός, έχει κάποια κρυμμένα μυστικά-λειτουργίες, τα οποία συνήθως βάζουν για πλάκα οι προγραμματιστές.

Αυτό που θα δούμε σήμερα είναι το παιχνίδι που κρύβει μέσα του ο browser της Google, έχει ένα άρωμα retro και θυμίζει «endless runner» παιχνίδια. Το συγκεκριμένο game ονομάζεται Dino Run και οι προγραμματιστές της Google το εισήγαγαν στον Chrome έτσι ώστε να αντικαταστήσει την εκνευριστική και βαρετή οθόνη που εμφανίζεται όταν ο υπολογιστής μας χάσει την σύνδεση με το διαδίκτυο.

Επομένως, για να μπορέσεις να το παίξεις, θα πρέπει να βρεθείς εκτός σύνδεσης, ή και με σύνδεση,  απλά να πληκτρολογήσεις στην μπάρα διευθύνσεων τον ακόλουθο σύνδεσμο: «chrome://dino»

Σε περίπτωση που δεν είσαι χρήστης του Chrome και δεν επιθυμείς να τον κατεβάσεις, μπορείς να δοκιμάσεις την εναλλακτική του Dino Run μέσω αυτού του συνδέσμου, ενώ εδώ, ως εξτραδάκι, θα βρεις μία συνέντευξη των δημιουργών του Dino Run.

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal