Χρήστος Χιωτέλλης - Υποδεχόμαστε τον νέο μας αρθρογράφο

Χρήστος Χιωτέλλης, νέος αρθρογράφος


Μετά από πάρα πολύ καιρό έχουμε νέο αρθρογράφο! Ο Χρήστος Χιωτέλλης δέχεται το βάπτισμα του πυρός στο dwrean.net  και τον υποδεχόμαστε με αγάπη και χαρά! Άρα λοιπόν, αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει στον υπερβολικό αριθμό των ΔΥΟ συντακτών του dwrean.net! Καλό ε;; Όχι, για να δείτε ότι ακόμα και μ' εμένα μόνο στο τιμόνι του site, δεν έλειπε η καθημερινή ενημέρωση. Τώρα που είμαστε δύο, ποιος μας πιάνει λέμε!  Παρ' όλα αυτά, ο Χρήστος έχει αρκετή εμπειρία στην αρθρογραφία παρά το νεαρό της ηλικίας του μιας και έχει ξεκινήσει από νωρίς να γράφει σε sites παρόμοιας θεματολογίας.

Ας πούμε όμως λίγα λόγια για τον Χρήστο:

Ο Χρήστος από μικρός είχε τρέλα με τους υπολογιστές και ήθελε να μάθει τα πάντα για αυτούς. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα σπουδάζει Πληροφορική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Hobby του είναι οτιδήποτε έχει σχέση με υπολογιστές, τα βιντεοπαιχνίδια, το ποδόσφαιρο και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Προσοχή φίλοι αναγνώστες, να συμπεριφέρεστε με το γάντι τον νέο μας συντάκτη και δώστε του ένα boost, ένα καλώς ήρθες βρε αδερφέ, έτσι για για να μπει με το δεξί.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram