Όλες οι Ελληνικές Ταινίες δωρεάν στο Youtube

Δείτε χιλιάδες Ελληνικές ταινίες


Ο παλιός καλός αλλά και ο πιο σύγχρονος ελληνικός κινηματογράφος ζει και βασιλεύει στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο YouTube. Αν είσαι λάτρης τους είδους, η παρακάτω λίστα θα σε ικανοποιήσει πλήρως. Πρόκειται για διάφορες Playlists που ψάξαμε και βρήκαμε στη δημοφιλή πλατφόρμα με «άπειρο» περιεχόμενο από ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του 50 μέχρι και 00's. Δεν σου λέω τίποτα άλλο και πάμε κατευθείαν στο «ψητό»! 

Playlists με Ελληνικές ταινίες
  • Νέος ελληνικός κινηματογράφος - Έτσι ονομάζεται αυτή η λίστα που συγκεντρώνει διάφορες ελληνικές ταινίες από τον πιο σύγχρονο Ελληνικό κινηματογράφο, συνήθως της τελευταίας 25ετίας. 
  • 80's - 90's ελληνικές ταινίες - Όπως λέει και ο τίτλος της λίστας, εδώ θα δούμε εκατοντάδες ταινίες της χρυσής εποχής της βιντεοκασέτας.
  • Παλιές Ελληνικές Ταινίες - Σε αυτή τη λίστα βλέπουμε δεκάδες ελληνικές ταινίες τριών δεκαετιών 50's, 60's και 70's. 
  • Old Greek Movies - Μία ακόμα προσπάθεια συγκέντρωσης του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου

Αν έχει πέσει στην αντίληψή σου κάποια playlist που δεν έχουμε συμπεριλάβει, παρακαλώ μπορείς να μας στείλεις email ► Επικοινωνία

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal