Facebook Messenger Lite - Η πιο απλή και ελαφριά έκδοση του Messenger

messenger για παλιά κινητά



Σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς έχουν αγανακτήσει με το πόση μπαταρία καταναλώνουν οι εφαρμογές του Facebook στα κινητά μας. Πριν λίγο καιρό σας είχαμε παρουσιάσει την ελαφριά έκδοση της βασικής εφαρμογής του Facebook, το Facebook Lite. Σήμερα θα δούμε ακόμη μία πιο ελαφριά λύση για όσους θέλουν απλά να επικοινωνούν με τους φίλους τους, αλλά έχουν κουραστεί με την υπερφορτωμένη εφαρμογή του Messenger.

Το Messenger Lite είναι μία δωρεάν εφαρμογή που προέρχεται από το ίδιο το Facebook και στόχος της είναι να προσφέρει την επικοινωνία με τους φίλους μας, χωρίς τίποτα περιττό. Έτσι τα Facebook Stories και άλλες άχρηστες προσθήκες έχουν αφαιρεθεί, ενώ η εφαρμογή συνεχίζει να υποστηρίζει την αποστολή και λήψη φωτογραφιών, ομαδικές συνομιλίες, ακόμη και βιντεοκλήσεις! Όλα αυτά με μέγεθος μόλις 10MB, υποστήριξη για αρκετά παλιές εκδόσεις Android, ενώ μείωση υπάρχει και στην κατανάλωση δεδομένων.

Την εφαρμογή θα την βρείτε στο PlayStore μέσω του download link. Αν είστε από υπολογιστή σκανάρετε το παρακάτω qr code.



Έκδοση: 44.0
Μέγεθος: 10ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android (2.3+)
Κατασκευαστής: Facebook
Πηγή: PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram