Fildo - Μία δωρεάν εναλλακτική του Spotify για ακρόαση μουσικής με υψηλή ποιότητα

δωρεάν εναλλακτική του Spotify



Το Fildo είναι μία δωρεάν εφαρμογή Android η οποία επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής από το διαδίκτυο αλλά και την αποθήκευσή της στην συσκευή σας, για να ακούτε ακόμη και όταν δεν έχετε πρόσβαση στο ίντερνετ. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι πρακτικά παρόμοιος με το Spotify, αφού απλά πατάτε το όνομα του καλλιτέχνη ή του κομματιού και το Fildo σας βρίσκει, μέσα σε μηχανές αναζητήσεις mp3, το κομμάτι έτοιμο για ακρόαση, ακόμη και σε υψηλή ποιότητα, έως και 320kbps.

Το fildo λόγω της φύσης του δεν θα το βρείτε στο Google PlayStore, αλλά θα το κατεβάσετε απευθείας από την ιστοσελίδα του, αφού πρώτα κάνετε μία αλλαγή στις ρυθμίσεις της συσκευής σας, ακολουθώντας τα βήματα που θα βρείτε εδώ.

 Παράλληλα, οι προγραμματιστές του Fildo εργάζονται πάνω σε μία έκδοση του για συσκευές iOS, ενώ υπάρχει και η ελαφριά Flite έκδοση του, για Windows 10 και Xbox One.

Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR code:
Έκδοση: 3.2.5
Μέγεθος: 40ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Fildo
Πηγή: fildo.net
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram