Ιστοσελίδες με δωρεάν μαθήματα γρήγορης πληκτρολόγησης για ελληνική και αγγλική γλώσσα

τυφλό σύστημα εύκολα ελληνικά αγγλικά



Σίγουρα η γρήγορη πληκτρολόγηση και το τυφλό σύστημα είναι από τις πιο χρήσιμες δεξιοτεχνίες που μπορεί να αναπτύξει κάποιος τα τελευταία χρόνια. Αυτό θα βοηθήσει αρκετά στην καθημερινότητά σας, αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή για ώρες, αλλά μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να γίνεται πιο παραγωγικοί στην εργασία σας.

Τα τρία παρακάτω site περιέχουν μαθήματα που απευθύνονται από εντελώς αρχάριους έως και ήδη εξοικειωμένους χρήστες. Στον πρώτο σύνδεσμο θα βρείτε την ιστοσελίδα sense-lang.org, την οποία σας έχουμε ξαναπαρουσιάσει, αυτή περιέχει μαθήματα και τεστ για εκμάθηση τυφλού συστήματος στην ελληνική γλώσσα, ενώ το δεύτερο με όνομα typingstydy, έχει ένα πιο λιτό παρουσιαστικό και αφορά, επίσης, την ελληνική γλώσσα. Τέλος το typingclub είναι η πρότασή μας για όσους ενδιαφέρονται για εκμάθηση τυφλού συστήματος στην αγγλική γλώσσα. Σε αυτό θα βρείτε πάνω από 600 mini τεστ, όμως δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσετε από την αρχή, αλλά από όπου εσείς κρίνετε σύμφωνα με το επίπεδό σας.

Σύνδεσμοι 



Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram