Mathesis - Δωρεάν μαθήματα παναπιστημιακού επιπέδου για Πληροφορική, Μαθηματικά, Ιστορία, Φιλοσοφία κ.α.

μαθήματα πληροφορικής ιστορίας φυσικής μαθηματικών φιλοσοφίας



Το Mathesis είναι μία ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα, για όσους σπουδάζουν και θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, αλλά και για όσους δεν είχαν αυτήν την ευκαιρία, αλλά θέλουν να ασχοληθούν με κάποιον επιστημονικό τομέα. Μέσα στην ιστοσελίδα θα βρείτε αρκετά μαθήματα που αφορούν κλάδους όπως Μαθηματικά, Πληροφορική, Φυσική, Φιλοσοφία, Ιστορία και πολλά άλλα, τα οποία προσφέρονται εντελώς δωρεάν, από καθηγητές ελληνικών -και όχι μόνο- πανεπιστημίων.

Κάθε μάθημα είναι ενεργό για ένα διάστημα, με το σύστημα βαθμολόγησης και το φόρουμ ερωτήσεων να είναι ανοιχτό, όταν αυτό διδάσκεται και από τον εκάστοτε καθηγητή, έπειτα γίνεται μάθημα αυτομελέτης, κάτι που σημαίνει πως ο χρήστης είναι ελεύθερος να το μελετήσει μόνος του, με τον δικό του ρυθμό. Μετά το τέλος της επιτυχούς παρακολούθησης (βαθμός μεγαλύτερος του  50%), ο χρήστης έχει την δυνατότητα να πληρώσει ένα συμβολικό ποσό, περίπου 20€, για να αποκτήσει μία βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης, κάτι που όμως δεν είναι απαραίτητο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: mathesis.cup.gr

Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram