Microsoft Launcher - Νέος αέρας στο κινητό σου με άρωμα Microsoft

Microsoft Launcher - Δωρεάν γραφικό περιβάλλον από την Microsoft


Μπορεί η προσπάθεια της Microsoft να εισβάλει στην αγορά των κινητών τηλεφώνων με τα Windows Mobile και τα Windows Phone, να μην πήγε και τόσο καλά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες software του πλανήτη. Ο Microsoft Launcher είναι μία απόδειξη πως η εταιρία θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο χρήστες, ακόμα και χωρίς android λειτουργικό, αφού κυκλοφορεί κανονικά για συσκευές Android, μέσω του PlayStore της Google.

Πρόκειται για έναν δωρεάν launcher, δηλαδή ένα πρόγραμμα που αλλάζει καθοριστικά την εμφάνιση και τα μενού της συσκευής σου. Ο καλαίσθητος αυτός launcher θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σε όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της εταιρίας, ωστόσο διαθέτει αρκετές λειτουργίες που εστιάζουν στην παραγωγικότητα του χρήστη. Εννοείται πως ο Microsoft Launcher υποστηρίζει διάφορα θέματα (themes), Wallpapers, Icon packs και μια σειρά από επιλογές παραμετροποίησης που μπορείς να φέρεις την εμφάνιση του κινητού στα μέτρα σου. 

Με πάνω από 50 εκατομμύρια downloads και με την κριτική των χρηστών να είναι σε υψηλά επίπεδα (4.7/5 αστέρια), σημαίνει ότι κάτι κάνει καλά η Microsoft. 

Έκδοση: 6.24
Μέγεθος: 49 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1+
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal