Microsoft Launcher - Δώστε νέο αέρα στο κινητό σας με άρωμα Microsoft

Launcher γρήγορος καλύτερος με θέματα και εικονίδια



Μπορεί η προσπάθεια της Microsoft να εισβάλει στην αγορά των κινητών τηλεφώνων με τα Windows Mobile και τα Windows Phone να μην κρίνεται ως επιτυχημένη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες software του πλανήτη. Ο Microsoft Launcher είναι μία απόδειξη πως η εταιρία θέλει να έχει όσον τον δυνατό περισσότερο χρήστες, αφού κυκλοφορεί κανονικά για συσκευές Android, μέσω του PlayStore της Google.

Πρόκειται για έναν launcher, δηλαδή ένα πρόγραμμα που θα αλλάξει καθοριστικά την εμφάνιση και τα μενού της συσκευής σας. Ο καλαίσθητος αυτός launcher θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σε όσους χρησιμοποιούν της υπηρεσίες της εταιρίας, ωστόσο αυτός έχει αρκετές λειτουργίες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον οποιουδήποτε χρήστη, όπως η ενσωμάτωση της ψηφιακής βοηθού Cortana. Εννοείται πως αυτός υποστηρίζει θέματα, αλλαγή wallpaper, icon packs και όλες τις επιλογές παραμετροποίησης που θα περίμενε κανείς.

Δείτε τον launcher σε δράση: 


Αν είστε από υπολογιστή σκανάρετε αυτό το QR code:


Έκδοση: 5.0
Μέγεθος: 25ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.2+)
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram