Mobdro - Δείτε δωρεάν συνδρομητικά κανάλια από όλο τον κόσμο (αθλητικά, παιδικά, κινηματογραφικά, ειδησεογραφικά, εκπαιδευτικά κ.α.)

αθλητικά κινηματογραφικά εκπαιδευτικά παιδικά κανάλια



To Mobdro είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές στην οποία υπάρχουν καταχωρημένα πάρα πολλά συνδρομητικά κανάλια από όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους βρίσκονται κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο (Sky Sports, BT Sport, Eurosport, NBA TV, Fox Sport κ.α.), κανάλια με ταινίες και γνωστές σειρές (AMC, HBO, Cinemax κ.α.), κανάλια με παιδικά (Disney Channel, Nickelodeon, Cartoon Network κ.α.), κανάλια με ντοκιμαντέρ (Discovery Channel, History Channel κ.α.) αλλά και όλα τα γνωστά ειδησεογραφικά κανάλια.

Σίγουρα αρκετοί θα αναρωτηθείτε αν στην εφαρμογή υπάρχουν ελληνικά συνδρομητικά κανάλια, όμως αυτό δεν είναι εύκολο να σας το απαντήσουμε, γιατί η λίστα καναλιών μεταβάλλεται αρκετά συχνά. Πάντως τις περισσότερες φορές που υπάρχει αγώνας ελληνικού πρωταθλήματος, όλο και κάποιο stream εμφανίζεται. Παράλληλα σε αυτή θα βρείτε και  livestreams από διάφορους χρήστες, οι οποίοι μπορεί να μεταδίδουν ζωντανά ταινίες ή σειρές.

Το Mobdro μπορεί να τρέξει τόσο σε κινητά και tablet, όσο και στην τηλεόρασή σας, μέσω ενός Android TV Box. Όπως είναι λογικό, λόγω της φύσης της εφαρμογής, αυτή δεν διατίθεται μέσω του Google PlayStore, αλλά πρέπει εσείς να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης από την ιστοσελίδα και έπειτα να το τρέξετε. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να κάνετε μία αλλαγή στις ρυθμίσεις της συσκευής σας, ακολουθώντας τα βήματα που θα βρείτε εδώ.


Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR code:






Έκδοση: 2.1
Μέγεθος: 19.7MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.2+)
Κατασκευαστής: Mobdro Team
Πηγή: www.mobdro.sc
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram