Παίξτε δωρεάν ιστορικά Windows Games στο κινητό σας (Μέρος Α)

κλασικά παιχνίδια android ios



Μεγάλοι ή μικροί, σίγουρα όλοι έχετε περάσει αρκετές ώρες παίζοντας τα ενσωματωμένα παιχνίδια των Windows. Από τον αγαπημένο ναρκαλιευτή, μέχρι το μπιλιάρδο, από την πασιέντζα και τις κούπες μέχρι άλλα που ίσως αυτή την στιγμή να μην σας έρχονται στο μυαλό. Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε μία βόλτα στο παρελθόν και θα δούμε τις καλύτερες μεταφορές κάποιων από αυτών, σε Android και iOS συσκευές.


Solitaire 95


Το Solitaire 95 είναι η πιο πιστή μεταφορά της αγαπημένης πασιέντζας, ενός από τα πιο πολυπαιγμένα παιχνίδια της Microsoft. Δεν χρειάζονται πολλά για να περιγράψουν την εικόνα της νίκης, με την οθόνη να γεμίζει τραπουλόχαρτα. Η συγκεκριμένη έκδοση της Tripledot Studios προσφέρει daily challenges και αρκετούς διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού.



Minesweeper Classic/Minesweeper Q 


Ο ναρκαλιευτής είναι ακόμη ένα παιχνίδι των Windows που βοήθησε να περάσουν αρκετές βαρετές ώρες. Το Minesweeper Classic είναι μία πιστή μεταφορά του γνωστού παιχνιδιού σε Android, ενώ το Minesweeper Q αποτελεί την καλύτερη δωρεάν λύση για τους χρήστες iOS.

  
Zen Pinball


Το Zen Pinball είναι το καλύτερο δωρεάν παιχνίδι μπιλιάρδου, διαθέσιμο για Android και iOS. Η συγκεκριμένη έκδοση αν και δωρεάν, παρέχει τη δυνατότητα αγοράς αρκετών επιπλέον "τραπεζιών", με κάποια από αυτά να είναι βασισμένα σε γνωστά franchises, όπως Star Wars, Xmen, Walking Dead, Avengers και πολλά άλλα.




Θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος της συγκεκριμένης συλλογής, με διαφορετικά παιχνίδια, όμως θα θέλαμε να δούμε στα σχόλια και τα δικά σας αγαπημένα παιχνίδια των Windows, ώστε να ψάξουμε να βρούμε τις καλύτερες μεταφορές τους!

Συντάκτης του άρθρου:Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram