MiniTool ShadowMaker - Πάρε backup τα αρχεία σου και φτιάξε κλώνο των Windows

Δωρεάν πρόγραμμα για backup και κλωνοποίηση σκληρού δίσκου


Το MiniTool ShadowMaker είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, το οποίο σου παρέχει εύκολο backup φακέλων, σκληρών δίσκων αλλά και ολόκληρου λειτουργικού συστήματος για τον υπολογιστή σου. Η δωρεάν έκδοση είναι υπέρ-αρκετή για τον μέσο χρήστη και εκτός από το Backup αρχείων μπορείτε να κάνετε συγχρονισμό των αρχείων ταυτόχρονα σε παραπάνω από ένα μέρος, όπως σε διάφορους σκληρούς δίσκους ή και φλασάκια. Επίσης, σου παρέχει την επιλογή να φτιάξεις ένα Rescue CD/USB, δηλαδή εκκινήσιμους δίσκους η φλασάκια USB με το λειτουργικό των Windows, σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά.

Τέλος να αναφέρουμε την υπέρ-πολύτιμη λειτουργία του Clone Disk, όπου μπορούμε να αντιγράψουμε (κλωνοποιήσουμε) ολόκληρο λειτουργικό σύστημα και να το μεταφέρουμε σε άλλον δίσκο χωρίς την ανάγκη του φορμάτ. Το τελευταίο είθισται να γίνεται όταν αλλάζουμε σκληρό δίσκο σε έναν υπολογιστή και θέλουμε να του βάλουμε SSD.
Αν θέλεις να δεις περισσότερα για το MiniTool ShafowMaker, διάβασε τον αναλυτικό οδηγό του PCsteps. Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος για να κατεβάσεις την νεότερη έκδοση.


Έκδοση: 3.0
Μέγεθος: 79.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows XP και άνω
Κατασκευαστής: MiniTool
Πηγή: Minitool.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram