xariseto - Το No1 site στην Ελλάδα με δωρεάν Αντικείμενα

To No1 site στην Ελλάδα με δωρεάν αντικείμενα


Με τον Μάκη Προδρόμου γνωριζόμαστε και είμαστε φίλοι πάνω από 10 χρόνια. Θεωρώ ότι τα sites μας είναι αδερφάκια και μάλιστα δίδυμα. "Γεννήθηκαν" σχεδόν μαζί ενώ η θεματολογία τους έχει να κάνει με δωρεάν πράγματα.
Τα πρώτα μου διαδικτυακά βήματα τα έκανα φτιάχνοντας ένα ραδιόφωνο στο ίντερνετ και έτσι γνώρισα τον Μάκη, παίρνοντάς τον συνέντευξη για το τότε νέο του διαδικτυακό εγχείρημα όπου μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Μα φυσικά μιλάω για το xariseto.gr.
Το xariseto είναι ένα διαδικτυακός χώρος, που άτομα απ'ολη την Ελλάδα αφήνουν την αγγελία τους (ζήτησης ή προσφοράς) για μεταχειρισμένα ή καινούργια αντικείμενα που χρειάζονται ή έχουν και θέλουν να τα χαρίσουν. Οι δοσοληψίες εκεί μέσα είναι χωρίς χρήματα, όλα γίνονται εντελώς δωρεάν με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερες αγγελίες να εμφανίζονται καθημερινώς και ανελλιπώς τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι απίστευτο πόσο πολύ χρειάζονταν ένας τέτοιος χώρος και αυτό φαίνεται από τα νούμερα. Αυτή τη στιγμή στο xariseto, υπάρχουν κοντά στα 60.000 εγγεγραμμένα μέλη με χιλιάδες ανοικτές και ενεργές αγγελίες και άλλες τόσες που έχουν βρει τον παραλήπτη τους.

Προτείνω ανεπιφύλακτα την εγγραφή σας στο xariseto, διότι είμαι σίγουρος πως θα βρείτε κάτι που θα θέλατε να αποκτήσετε και δεν μπορούσατε λόγω οικονομικών δυσχερειών. Επίσης, σίγουρα θα έχετε αντικείμενα που πιάνουν χώρο στο σπίτι σας και θα θέλετε να τα πετάξετε!! Πλέον, δεν είναι ανάγκη να το κάνετε αυτό. Ένα αντικείμενο που είναι άχρηστο για εσάς, σε κάποιον άλλον μπορεί να του δώσει χαρά!

Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα ► xariseto.gr


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram