ReadEra - Η καλύτερη εφαρμογή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων και εγγράφων

Δωρεάν εφαρμογή ανάγνωσης e-books


Το ReadEra είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές, με την οποία μπορείς να απολαύσεις την ανάγνωση των ηλεκτρονικών βιβλίων σου. Λέμε εντελώς δωρεάν διότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις και αυτό μας εντυπωσίασε. 

Το ReadEra υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς μορφές e-book όπως PDF, EPUB, Microsoft Word (DOC, DOCX, RTF), Kindle (MOBI, AZW3), DJVU, FB2, TXT, ODT και CHM. Οπότε, και οποιαδήποτε έγγραφα έχεις στις παραπάνω μορφές, μπορείς να τα διαβάσεις άνετα, χωρίς να μπλέκεις με περισσότερες εφαρμογές. 

Σε περίπτωση που διακόψεις την ανάγνωση ενός βιβλίου, το ReadEra «θυμάται» και την επόμενη φορά θα σου ανοίξει το ebook από κει που σταμάτησες. Φυσικά, υποστηρίζει περιήγηση σε κεφάλαια, μπορείς να βάλεις σελιδοδείκτες αλλά και να αλλάξεις κατά το δοκούν το στυλ των σελίδων που διαβάζεις αλλάζοντας τα χρώματα, μεγαλώνοντας τις γραμματοσειρές κτλ. Πολύ πρακτικό το τελευταίο.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορείς να προσθέσεις στα αγαπημένα τα βιβλία που σου άρεσαν, να βάλεις σε λίστα τα βιβλία που επρόκειτο να διαβάσεις αλλά και αυτά που έχεις ήδη διαβάσει.

Αυτή τη στιγμή, το ReadEra έχει πάνω από 10 εκατομμύρια downloads ενώ η κριτική των χρηστών που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή εντυπωσιάζει με το 4.9/5 αστέρια. Οπότε, τα λόγια περισσεύουν. 

Έκδοση: 24.02.04+1940
Μέγεθος: 12 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: ReadEra
Πηγή: readera.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal