EarTrumpet - Μία απαραίτητη εφαρμογή για τα Windows 10

απαραίτητη εφαρμογή για Windows 10


Το EarTrumpet είναι μια αρκετά χρήσιμη και ανοικτού κώδικα εφαρμογή, η οποία θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας, αφού μέσω αυτής βελτιώνεται η ευχρηστία των μενού της έντασης ήχου του υπολογιστή σας. Μέσω αυτής μπορείτε να ελέγχετε την ένταση του ήχου κάθε εφαρμογής ξεχωριστά, με ένα μόνο πάτημα, χωρίς να μπλέκεστε με τον μίκτη ήχου των Windows.

Παράλληλα μπορείτε εύκολα να αλλάζετε ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές συσκευές αναπαραγωγής ήχου, αλλά και να στέλνετε τον ήχο από διαφορετικές εφαρμογές σε άλλη συσκευή. Έτσι μπορείτε να ακούτε ένα τραγούδι από τα ηχεία του υπολογιστή σας, ενώ ταυτόχρονα συνομιλείτε με έναν φίλο στο Skype, ακούγοντας τον από τα ακουστικά σας. Τέλος, μέσω συντομεύσεων μπορείτε εύκολα να στέλνετε τον ήχο από την μία συσκευή αναπαραγωγής στην άλλη, χωρίς να χρειάζεται να σταματάτε την εργασία σας.

Το EarTrumpet είναι διαθέσιμο μέσω του Microsoft Store και θα το βρείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Έκδοση:
Μέγεθος: 35ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
Κατασκευαστής: FileNewProject
Πηγή: Microsoft Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram