Free Audio Video Pack - Δωρεάν πολύ-εργαλείο για να μετατρέπεις τα πάντα από βίντεο και ήχο

μετέτρεψε αρχεία βίντεο και ήχου


Ο Πολωνός προγραμματιστής Jacek Pazera έχει δημιουργήσει διάφορα προγράμματα που αφορούν την μετατροπή αρχείων βίντεο και ήχου από το ένα φορμάτ στο άλλο. Στο site του θα δείτε τη δουλειά του συγκεντρωμένη αλλά εμείς εδώ θα μιλήσουμε για το πολύ-εργαλείο που έφτιαξε και συγκεντρώνει σχεδόν όλα τα προγράμματά του σε ένα.
Έτσι λοιπόν, το Free Audio Video Pack είναι μια συλλογή από portable (φορητές) και εντελώς δωρεάν εφαρμογές για Windows όπου υποστηρίζονται τα δημοφιλέστερα φορμάτ όπως AVI, MP3, MP4, FLAC, MOV, WMV, WMA, FLV, 3GP, OGG, WebM και ένα σωρό ακόμα.

Εμείς, σας προτρέπουμε να το κατεβάσετε διότι είναι ένα must-have πρόγραμμα και εντελώς δωρεάν. Αν σας αρέσει πολύ η δουλειά του Πολωνού, μπορείτε να του κάνετε ένα donation για να τον ευχαριστήσετε. Τέλος, να αναφέρουμε ότι διατίθεται σε εκδόσεις για Windows με 32bit και 64bit αρχιτεκτονική. Εσείς διαλέξτε αυτήν που ταιριάζει με τον δικό σας υπολογιστή.

Έκδοση: 2.20
Μέγεθος: 76.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Jacek Pazera
Πηγή: pazera-software.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram