ccradio.ellak.gr: Ένα Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, απαλλαγμένο από πνευματικά δικαιώματα

Δωρεάν ραδιόφωνο με μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα


Το ψηφιακό μουσικό ραδιόφωνο ccradio.ellak.gr είναι μια δωρεάν υπηρεσία που απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να αναπαράγουν δημόσια στους χώρους τους μουσική που διανέμεται ελεύθερα με άδειες Creative Commons και δεν δημιουργεί απαιτήσεις από φορείς συλλογικής διαχείρισης. Είναι κατάλληλο για καφετέριες, Youtubers και γενικά δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν μουσική απαλλαγμένη από πνευματικά δικαιώματα.

Το ψηφιακό μουσικό ραδιόφωνο ccradio.ellak.gr είναι ελεύθερα προσβάσιμο όλο το εικοσιτετράωρο. Μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία και μέσα από τον λογαριασμό σας θα έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης όλου του ιστορικού των μουσικών κομματιών (logs) ανά ημέρα, που διασφαλίζει πως το σύνολο της μουσικής διατίθεται ελεύθερα.

Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να επιλέξουν το είδος της μουσικής που επιθυμούν να αναπαράγουν μέσα από διαθέσιμες λίστες με διαφορετικά είδη μουσικής που ανανεώνονται συχνά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 12.000 μουσικά κομμάτια σε κατηγορίες όπως: HipHop, Electronic, Jazz, Pop, Rock, Blues, Soul, RnB, Dubstep, Chill-Out αλλά και μίξεις ειδών μεταξύ τους.

Επισκέψου το Ραδιόφωνο ► ccradio.ellak.gr

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram