Telegram - Το απόλυτο πρόγραμμα δωρεάν επικοινωνίας με εκατομμύρια χρήστες


καλύτερη εναλλακτική του skype whatsapp msn


Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί πάρα πολλές εφαρμογές και τρόποι δωρεάν online επικοινωνίας, από το IRC, το MSN, το Skype, το Whatsapp, τις εφαρμογές της Google, το Messenger του Facebook, το Discord και πάρα πολλά ακόμη. Το Telegram είναι μία από τις πιο επιτυχημένες πλατφόρμες για δωρεάν επικοινωνία είτε με άτομα, είτε με ομάδες ατόμων και μετρά εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Κάποιοι από τους λόγους της επιτυχίας του Telegram είναι η ταχύτητα και η απλότητα στην χρήση του, αλλά και η ιδιωτικότητα που προσφέρει, αφού τα μηνύματά του είναι encrypted και μπορούν ακόμη και να αυτοκαταστραφούν εφόσον εσείς το επιλέξετε. Παράλληλα, το Telegram έχει εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά συστήματα, είτε αυτά αφορούν υπολογιστές (Windows, Linux, macOS), είτε smartphones και tablet (Android, iOS, Windows Phone). Φυσικά, το παραπάνω θα ήταν εντελώς άχρηστο αν το Telegram δεν υποστήριζε συγχρονισμό μηνυμάτων ανάμεσα σε όλες τις διαφορετικές συσκευές του χρήστη, ενώ δεν πρέπει να παραμελήσουμε πως αυτό έχει και μία web εφαρμογή, η οποία επιτρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χωρίς να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή, αν βρεθείτε σε κάποιο μη δικό σας υπολογιστή.

Μέσω του Telegram εκτός από μηνύματα μπορείτε να στείλετε αρχεία οποιουδήποτε τύπου (PDF, εικόνες, βίντεο κ.α.) και να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις, με φίλους ή συγγενείς. Για να αρχίσετε από σήμερα να χρησιμοποιείτε το Telegram δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την έκδοσή του για το λειτουργικό σύστημα της επιλογή σας και να δημιουργήσετε εντελώς δωρεάν έναν λογαριασμό.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του: telegram.org

Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, macOS, Windows, Linux, Windows phone
Κατασκευαστής: Telegram FZ
Πηγή:  Telegram.org
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram