«Οικειοθελώς» - Εκπληκτικό θεατρικό έργο του Πάνου Ζώη

Δωρεάν θεατρικό έργο από τον Πάνο Ζώη


Ένα εκπληκτικό θεατρικό έργο του Πάνου Ζώη διανέμεται δωρεάν σε μορφή PDF από το OpenBook του Γιάννη Φαρσάρη. Στο «Οικειοθελώς» έχουμε δύο άνδρες πρωταγωνιστές σε ολόκληρη την έκβαση της ιστορίας, τον Μάριο και τον Αντρέα.
Το διάβασα μέσα σε λίγη ώρα και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από την πλοκή της ιστορίας, το αναπάντητο ερώτημα που μένει στο τέλος και δίνει στον αναγνώστη την επιλογή να σκεφτεί τι θα γίνει στη συνέχεια. Έξυπνοι διάλογοι γεμάτοι σασπένς όπου σε καμία περίπτωση δεν θες να σταματήσεις την ανάγνωση. Πραγματικά, θα ήθελα πολύ να το δω να ανεβαίνει στο Θεατρικό σανίδι.

Διαβάστε την περιγραφή: 

Ένας πιλότος περνά το βράδυ πριν από την πρωινή πτήση στο ξενοδοχείο. Είναι το ίδιο ξενοδοχείο που καταλύει κάθε φορά και ακολουθεί την καθιερωμένη συνήθειά του. Κατεβαίνει στο μπαρ. Εκεί συναντά τον Μάριο που για πρώτη φορά αντικαθιστά τον Λουί που είναι ο μόνιμος μπάρμαν και που ο πιλότος τον γνωρίζει καλά. Ακολουθεί η γνωριμία του πιλότου με τον Μάριο και μια συνομιλία με απρόβλεπτη κατάληξη.

Εδώ να πούμε, ότι το παρόν θεατρικό έργο διατίθεται ελεύθερα χωρίς δικαιώματα σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες για παραστάσεις με φιλανθρωπικό – μη εμπορικό σκοπό ή με κοινωνικό εισιτήριο.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 683 kb
Σελίδες: 67
Συγγραφέας: Πάνος Ζώης
Πηγή/επιμέλεια e-book: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram