Windscribe - Ένα από τα καλύτερα VPN που προσφέρει 10GB κάθε μήνα

καλύτερο VPN με server σε αρκετές χώρες


Σίγουρα τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότεροι χρήστες ψάχνουν ένα VPN, ωστόσο δεν είναι όλοι σίγουροι αν το χρειάζονται τόσο ώστε να αγοράσουν συνδρομή σε κάποιο. Το Windscribe είναι ένα VPN που δίνει αρκετά προνόμια ακόμη και στο δωρεάν πακέτο του. Πρώτα από όλα αυτό επιτρέπει να διακινηθούν 10GB μηνιαίως, μέσω του δικτύου του, για τους δωρεάν συνδρομητές. Παράλληλα, αυτό επιτρέπει και το κατέβασμα torrent μέσω του δικτύου του, ενώ οι απλοί συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε servers που βρίσκονται σε 8 διαφορετικές χώρες.

Το Windscribe έχει αρκετά εύχρηστο περιβάλλον, μεταφρασμένο στα ελληνικά, τόσο στην έκδοσή του για υπολογιστές, όσο και στα διαθέσιμα πρόσθετα για browsers. Η ταχύτητά του, μαζί με την ευκολία χρήσης του, το καθιστούν ίσως την καλύτερη επιλογή για αρχάριους που σκέφτονται να δοκιμάσουν ένα VPN. Τέλος αυτό διαθέτει και επί πληρωμή έκδοση, η οποία δίνει πρόσβαση σε περισσότερους server, αλλά και απεριόριστη κίνηση δεδομένων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί, εδώ. Θυμίζουμε πως μέσω ενός VPN ο χρήστης μπορεί να προστατεύσει τα δεδομένα περιήγησής του από διαφημιστικές εταιρίες, από τον πάροχό του αλλά και να ασφαλίσει τη σύνδεσή του όταν χρησιμοποιεί κάποιο δημόσιο WiFi hotspot.


Λειτουργικό σύστημα: Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Κατασκευαστής: Windscribe
Πηγή: windscribe.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram