1Weather - Η καλύτερη εφαρμογή για έγκυρες μετεωρολογικές προβλέψεις

ενημέρωση για καιρό τις επόμενες ημέρες


Το 1Weather είναι η απόλυτη δωρεάν εφαρμογή που θα χρειαστείτε για να ενημερωθείτε πλήρως για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην τοποθεσία της επιλογής σας, αλλά και για την πρόβλεψη των καιρικών συνθηκών για τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για μία εφαρμογή που μετρά πάνω από μισό εκατομμύριο χρήστες, ενώ έχει βραβευτεί από πολλές ιστοσελίδες του χώρου ως η καλύτερη στον τομέα της.

Μέσω του 1Weather μπορείτε να ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για την θερμοκρασία, την ταχύτητα του ανέμου, τα επίπεδα υγρασίας, την βαρομετρική πίεση κ.α., που επικρατούν στην τοποθεσία σας, ή σε μία από τις 12 τοποθεσίες που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε. Παράλληλα, το 1Weather σας παρέχει προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες, είτε αναλυτικές (για κάθε ώρα) για τις επόμενες 48 ώρες, είτε πιο περιληπτικές, έως και για τις επόμενες 10 ημέρες!

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία απαραίτητη εφαρμογή, η οποία δεν πρέπει να λείπει από κανένα smartphone.


Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR code:



Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: OneLouder Apps
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram