«10+ 1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για το Μακεδονικό» - Δωρεάν εξαιρετικό βιβλίο

δωρεάν βιβλίο για το μακεδονικό ζήτημα


Ένα εκπληκτικό βιβλίο διανέμεται δωρεάν σε μορφή PDF όπου οι συγγραφείς του Κωστής Καρπόζηλος και Δημήτρης Χριστόπουλος, απαντούν σε 11 ερωτήσεις για το Μακεδονικό ζήτημα. Προσωπική μου γνώμη, η προσέγγιση στο φλέγον αυτό θέμα είναι η καλύτερη που έχω διαβάσει και νομίζω θα πρέπει να διαβάσετε όλοι εσείς που ενδιαφέρεστε για το θέμα.

Από τον πρόλογο του βιβλίου: 

Πρόκειται για θέματα στα οποία η διαφωνία θεωρείται «προδοσία» ή «μειοδοσία». Δεν υπάρχει θεμιτός αντίλογος. Υπάρχει μόνο μια κυρίαρχη άποψη, η οποία μάλιστα απαιτεί να είναι και μοναδική. Το Μακεδονικό υπήρξε κατεξοχήν ένα τέτοιο παράδειγμα.

Δεν έχουν περάσει τόσο πολλά χρόνια ώστε να ξεχάσουμε ότι στις αρχές της δεκαετίας του 1990 κάποιοι πολίτες σύρθηκαν στα δικαστήρια και καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές, επειδή μοίραζαν μια προκήρυξη που καλούσε σε ειρηνική συνύπαρξη των βαλκανικών λαών· και θυμόμαστε ακόμα τα τηλεοπτικά παράθυρα και τα πρωτοσέλιδα που στοχοποιούσαν όποιον τολμούσε να πει κάτι διαφορετικό από την επικρατούσα «εθνική άποψη».

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 293 kb
Σελίδες: 48
Συγγραφείς: Κωστής Καρπόζηλος - Δημήτρης Χριστόπουλος
Πηγή: dimitrischristopoulos.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal