ZEDGE - Η καλύτερη εφαρμογή με χιλιάδες Ringtones και Wallpapers

Δωρεάν Ringtones και Wallpapers

Το ZEDGE είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS συσκευές που συγκεντρώνει χιλιάδες Wallpapers και Ringtones για να ομορφύνετε το κινητό σας με ωραίες εικόνες και εικονίδια αλλά και να ακούτε το αγαπημένο σας τραγούδι όταν καλεί το κινητό. Εκτός από γνωστά τραγούδια και soundtracks, περιέχει εκατοντάδες ηχητικά εφέ από τη φύση, τα ζώα αλλά και κλασικούς ήχους όπως συναγερμούς, κουδούνισμα παλιού τηλεφώνου κ.α.
Όλα τα Wallpapers είναι σε HD ανάλυση ενώ τα ringtones είναι τουλάχιστον σε 128 kbps, πράγμα που σημαίνει ότι είναι υπέρ αρκετό για το κινητό σας. Εκτός από εκδόσεις για κινητά τηλέφωνα, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Website του ZEDGE για να κατεβάσετε τα καλούδια που σας προσφέρει και από εκεί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ZEDGE έχει πάνω από 300.000 κατεβάσματα και η βαθμολογία που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής είναι 4.6/5 αστέρια. Στο download link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής για να κατεβάσετε την έκδοση που επιθυμείτε.


Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS / Web
Κατασκευαστής: Zedge
Πηγή: Zedge.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram