Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2019 - Κατεβάστε το δωρεάν

Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2019


Ένα ιδιαίτερο και καλαίσθητο ημερολόγιο για το 2019, που επιμελήθηκαν της έκδοσής του οι διαδικτυακτές εκδόσεις του vivlio.net, "πετάει" ελεύθερα στο διαδίκτυο για όλους.  Στο ημερολόγιο συνέβαλλαν για την υλοποίησή του πλήθος λογοτεχνών και εικαστικών, συνθέτοντας ένα άρτιο από κάθε άποψη αποτέλεσμα.
Στις 160 σελίδες του ημερολογίου, το οποίο είναι χωρισμένο ανά εβδομάδα, θα βρούμε λογοτεχνικά κείμενα και ποιήματα "ντυμένα" με εξαιρετικής έμπνευσης δημιουργίες Ελλήνων εικαστικών που ειδικεύονται στη ζωγραφική και γλυπτική αλλά και φωτογράφους.
Το "Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2019" μπορούμε να το κατεβάσουμε δωρεάν σε PDF μορφή και αν θέλουμε το εκτυπώνουμε για να στολίζει τη βιβλιοθήκη ή το γραφείο μας. Στο τέλος του άρθρου θα δείτε το download link.

Αν θέλετε να κατεβάσετε το καλλιτεχνικό ημερολόγιο προηγούμενων ετών, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τους συνδέσμους:

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 29.1
Σελίδες: 160
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: Το Βιβλίο
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram