Vanced - YouTube χωρίς διαφημίσεις και με background playback

background playback, θέματα και add blocking


To YouTube Vanced είναι μία δημοφιλής "μονταρισμένη" έκδοση της επίσημης εφαρμογής του YouTube για συσκευές Android. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι διαθέσιμη για οποιαδήποτε  συσκευή, είτε ο χρήστης έχει δικαιώματα root, είτε όχι.

Το YouTube Vanced προσθέτει αρκετές δυνατότητες που δεν υπάρχουν στην επίσημη εφαρμογή, όπως ο ενσωματωμένος ad-blocker, που κόβει τις διαφημίσεις κατά την διάρκεια αναπαραγωγής βίντεο. Παράλληλα, το YouTube Vanced επιτρέπει την αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, δηλαδή το background playback, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την ακρόαση μουσικής ή podcast. Τέλος αυτό διαθέτει διάφορα θέματα.

Η εφαρμογή δεν διατίθεται μέσω το PlayStore, θα χρειαστεί να την κατεβάσετε μέσω της σελίδας της στο xda.developers.com. Τέλος, όσοι επιθυμούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους, θα χρειαστεί να κατεβάσουν την MicroG έκδοση.

Έκδοση: 13.45
Μέγεθος: 64MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Team Vanced
Πηγή: xda-developers.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram