Boost+ - Μία έμπιστη εφαρμογή για βελτίωση της ταχύτητας, της μπαταρίας και για καθαρισμό μνήμης του smartphone σας

καθαρισμός χώρου μνήμης android εφαρμογή

Ψάχνοντας κανείς στο ψηφιακό κατάστημα της Google, θα βρει εκατοντάδες εφαρμογές που υπόσχονται να βελτιώσουν την ταχύτητα της συσκευής του, να μειώσουν την κατανάλωση της μπαταρίας, να καθαρίσουν την μνήμη, ακόμη και να προστατέψουν από κακόβουλες επιθέσεις-ιούς. Δυστυχώς οι περισσότερες από αυτές όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα αλλά πολλές φορές κάνουν την κατάσταση χειρότερη, επιβαρύνοντας και άλλο το τηλέφωνό σας.

To Boost+ είναι αρκετά διαφορετικό, καθώς έχει κυκλοφορήσει από την γνωστή κατασκευάστρια smartphones, HTC. Έτσι δεν υπάρχει κανένας σοβαρός κίνδυνος όπως υπάρχει με άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Όπως αναφέρει και η περιγραφή του Boost+ αυτό διαθέτει τις ακόλουθες λειτουργίες:

  •  Το Boost+ μπορεί να διαγράψει αρχεία cache, προγράμματα εγκατάστασης, προσωρινά αρχεία και διαφημιστικό υλικό.
  • Αυτόματη αύξηση της απόδοσης των παιχνιδιών και των εφαρμογών σας. Το Boost+ απελευθερώνει μνήμη, αυξάνει την ταχύτητα του τηλεφώνου σας και εξοικονομεί ενέργεια μπαταρίας. Καταργήστε εύκολα πολύ παλιές εφαρμογές και προσδιορίστε εκείνες με ασυνήθιστη δραστηριότητα.
  • Προσθέστε ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας απαιτώντας κωδικό πρόσβασης για το άνοιγμα εφαρμογών που περιέχουν ιδιωτικά δεδομένα σας.


Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR code:



Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: HTC
Πηγή: PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram