Manuganu - Η διλογία ενός εκπληκτικού παιχνιδιού για android συσκευές

Δωρεάν εθιστικό Running Side Scrolling παιχνίδι για Android συσκευές


Από τον δημιουργό του Sword Of Xolan που παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο, δοκιμάζουμε ακόμα ένα δωρεάν και αρκετά "αγαπησιάρικο" παιχνίδι αφού βλέπουμε ότι ο κόσμος το τίμησε με αρκετά κατεβάσματα (πάνω από 10.000.000) ενώ η κριτική στο Google Play Store βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.
Πρόκειται για το δωρεάν Manuganu, ένα τρισδιάστατο παιχνίδι δράσης τύπου Running Slide Scrolling, στο οποίο υποδύεστε έναν μικρό Ινδιάνο, τον Manuganu, όπου προσπαθείτε να αποφύγετε διάφορα εμπόδια ενώ ταξιδεύετε σε έναν κόσμο φαντασίας και γεμάτο εκπλήξεις.

Εκπληκτικά τρισδιάστατα γραφικά με αρκετή δράση, νομίζω ότι θα σας αφήσει ικανοποιημένους για πολλές ημέρες. Για τους απαιτητικούς και τους αχόρταγους, υπάρχει και το Manuganu 2. Η συνέχεια δηλαδή του πρώτου παιχνιδιού με ακόμα πιο εθιστικές πίστες. Στα download link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου, θα βρείτε και τις δυο εκδόσεις του παιχνιδιού.

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε το παιχνίδι με τα παρακάτω QR codes:

Manuganu 1                                 Manuganu 2

Έκδοση: 1.0.11 (Manuganu 1) - 1.0.10 (Manuganu 2)
Μέγεθος: 64 MB (Manuganu 1) - 27 MB (Manuganu 2)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: Alper Sarıkaya
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram