Signal - Στείλτε μηνύματα και κάντε βιντεοκλήσεις δωρεάν, με απόλυτη ιδιωτικότητα

Signal best messaging app 2019

Το Signal είναι ένα πρόγραμμα δωρεάν επικοινωνίας που έχει στηθεί με μοναδικό σκοπό την ασφαλή επικοινωνία ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα άτομα. Αυτό επιτυγχάνεται με κρυπτογράφηση end-to-end κάτι που σημαίνει πως ο οργανισμός πίσω από το Signal, ακόμη και αν ήθελε, δεν θα μπορούσε να διαβάσει τα μηνύματά σας. Μάλιστα το Signal προτείνει ακόμη και ο ίδιος ο Edward Snowden, το άτομο που είχε γίνει γνωστό μετά την διαρροή πληροφοριών για την παραβίαση της ιδιωτικότητας από υπηρεσίες όπως η NSA.

Όπως κάθε πρόγραμμα επικοινωνίας, για να παραμείνει χρηστικό, το Signal είναι διαθέσιμο στα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, είτε πρόκειται για υπολογιστές (Windows, Mac, Linux), είτε για smartphones (Android, iOS). Μέσω του signal μπορείτε, χωρίς καμία χρέωση, να στείλετε μηνύματα  (και να ορίσετε πότε αυτά θα καταστραφούν), να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις με άψογη ποιότητα ήχου ή να δείτε τον συνομιλητή σας, με βιντεοκλήση!

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε την έκδοση του Signal για το λειτουργικό σύστημα που επιθυμείτε.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: 38MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows, Linux
Κατασκευαστής: Signal Foundation
Πηγή: signal.org
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram