Netflix - Δες ταινίες και σειρές με τις δωρεάν ποιοτικές εφαρμογές του

Κατέβασε δωρεάν τι ποιοτικές εφαρμογές του Netflix


Όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότεροι Έλληνες χρήστες δημιουργούν λογαριασμό στο Netflix για παρακολούθηση ταινιών, σειρών, κινουμένων σχεδίων και ντοκιμαντέρ.
Αυτό οφείλεται στην πολύ καλή λειτουργία της εν λόγω πλατφόρμας (υποτιτλισμός, μεταγλωττισμένα κινούμενα σχέδια, άρτιες εφαρμογές) και φυσικά στις σχετικά χαμηλές τιμές.

Το Netflix διαθέτει 3 συνδρομητικά πακέτα: 

  • Basic: Για να βλέπει μόνο ένας χρήστης σε Υπολογιστή ή smartphone. Κόστος: 7.99€/τον μήνα
  • Standard: Για να βλέπουν ταυτόχρονα δύο (2) χρήστες από τον ίδιο λογαριασμό σε υπολογιστή ή Smartphone. Κόστος: 10.99€/τον μήνα
  • Premium: Για να βλέπουν ταυτόχρονα τέσσερις (4) χρήστες από τον ίδιο λογαριασμό σε υπολογιστή ή Smartphone. Κόστος: 13.99€.



Όπως βλέπεις, ακόμα και το μεγαλύτερο πακέτο, είναι αρκετά οικονομικό και γίνεται οικονομικότερο όταν έναν λογαριασμό τον πληρώνουν τέσσερα άτομα, όπου μεταφράζεται σε 3,3€ τον μήνα για τον κάθε χρήστη. Ούτε ένας καφές!
Εμείς όμως στεκόμαστε στις πολύ ποιοτικές δωρεάν εφαρμογές που διαθέτει το Netflix, τόσο για Windows όσο και για συσκευές με Android και iOS λειτουργικά συστήματα. Μην ξεχνάμε ότι πρόσβαση στο Netflix έχουμε απευθείας και από τον browser μας.

Οι εν λόγω εφαρμογές είναι απλές και κατανοητές μέσω των οποίων μπορούμε να οργανώσουμε το περιεχόμενο που βλέπουμε με τον καλύτερο τρόπο. Διαθέτει κατηγορία η λίστα μου, όπου εκεί μπορούμε να τοποθετήσουμε τις ταινίες που θέλουμε να δούμε ή είδαμε. Το Netflix, έχει μια πολύ καλή κατηγοριοποίηση, ενώ διαθέτει κουμπί Download για να κατεβάσετε το περιεχόμενο που θέλετε να δεις όταν ΔΕΝ έχεις σύνδεση στο ίντερνετ.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορείς να δημιουργήσεις έως και 5 διαφορετικούς λογαριασμούς για εσένα, την οικογένειά σου ή και τους φίλους σου για να μην μπερδεύεται ο ένας στις λίστες του άλλου.

Και μην ξεχνάμε το άρθρο που γράψαμε για το site που περιέχει μεγαλύτερη και αναλυτικότερη κατηγοριοποίηση του περιεχομένου του Netflix, όπου σίγουρα θα βρεις διαμαντάκια που δύσκολα θα έβρισκες. 

⏩Κατέβασε το Netflix για Android: Netflix (Android)
⏩Κατέβασε το Netflix για iOS: Netflix (iOS)
⏩Κατέβασε το Netflix για Windows: Netflix (Windows)
⏩Δες Netflix από τον browser σου: Netflix (Web έκδοση)


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram