Adobe Flash Player - Κατέβασε τον απαραίτητο σε αρκετές περιπτώσεις Flash Player

Flash Player για να τρέχεις εφαρμογές, ιστοσελίδες και παιχνίδια που είναι σε Flash


Αν και δεν χρησιμοποιείται ευρέως ο Flash Player όπως πριν μια 5ετία περίπου, είναι αρκετές αυτές οι υπηρεσίες και εφαρμογές που ακόμα κυκλοφορούν και χρειαζόμαστε έναν Flash Player για να μπορέσουμε να τις «τρέξουμε».

Τι είναι το Adobe Flash

Το Adobe Flash (το οποίο έχει μετονομαστεί σε Animate) είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας λογισμικού που χρησιμοποιείται για την παραγωγή κινούμενων σχεδίων, εφαρμογών πολυμέσων, ιστοσελίδων, εφαρμογών και παιχνιδιών για κινητά κ.α.

Γιατί θέλουμε τον Flash Player

Οι χρήστες μπορούν να δουν το περιεχόμενο Flash μέσω του Flash Player (web browsers), AIR (για desktop ή mobile apps) ή χρησιμοποιώντας players τρίτων κατασκευαστών όπως Scaleform (για video games).

Τι κάνει ο Adobe Flash Player

Το Adobe Flash Player, το οποίο υποστηρίζεται από τα Microsoft Windows, το macOS και το Linux, επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να δουν περιεχόμενο Flash χρησιμοποιώντας προγράμματα περιήγησης στο web, κάτι που θα υποστηρίζεται μέχρι το 2020. Στα κινητά (Android και iOS) το Flash κάνει export σε apk ή ipa ενσωματώνοντας το Adobe AIR, δίνοντας τη δυνατότητα στους developers να φτιάξουν εφαρμογές και να τις δημοσιεύσουν στο GooglePlay και στο AppStore.

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στο επίσημο site της Adobe για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Adobe Flash Player για οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε.


Έκδοση: 32.00.156
Μέγεθος: 20 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: Adobe
Πηγή: adobe.com
Συντάκτης του άρθρου:Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram