Brave - Ο γενναίος browser που υπόσχεται ασφαλή και μέχρι 8 φορές ταχύτερη περιήγηση

best android windows mac ios browser smartphones 2019

Σίγουρα οι περισσότεροι διαβάζετε αυτό το άρθρο μέσα από ένα παράθυρο του Chrome, του Firefox ή του Edge, όμως το παρακάτω κείμενο ενδέχεται να σας αλλάξει τις συνήθειες και να σας γνωρίσει ένα νέο γρήγορο και ασφαλή browser! Ο λόγος για τον Brave, στα ελληνικά γενναίος,  ένας ανοικτού κώδικα browser που όπως αναφέρει "δεν συμπεριφέρεται στους χρήστες του ως προϊόντα".

Αρχικά αξίζει να αναφερθεί πως ο Brave είναι ανοικτού κώδικα, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη διαφάνεια για το πως αυτός χειρίζεται τα δεδομένα σας. Παράλληλα ο Brave διαθέτει έναν ενσωματωμένο adblocker, που κόβει ακόμη και τους trackers, δηλαδή τις διεργασίες που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για την τοποθεσία σας, την συμπεριφορά σας αλλά και το ιστορικό περιήγησής σας.

Εκτός από τα παραπάνω ο Brave, σύμφωνα με μετρήσεις, έχει αποδειχθεί πως φορτώνει δημοφιλείς ιστοσελίδες έως 8 φορές ταχύτερα από τους Chrome και Safari σε mobile συσκευές, ενώ είναι 2 φορές γρηγορότερος από την έκδοση του Chrome για υπολογιστές.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, αφού ο Brave είναι διαθέσιμος για οποιαδήποτε συσκευή έχετε στην κατοχή σας, είτε αυτή είναι υπολογιστής (Windows, Mac, Linux), εγκατάσταση από τον σύνδεσμο Download που ακολουθεί, είτε Android smartphone ή iOS συσκευή (iPad, iPhone). Εδώ θα βρείτε την έκδοση του στο Google PlayStore και εδώ στο App Store της Apple


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac Os, Linux, Android,  iOS
Κατασκευαστής: Brave Inc
Πηγή: brave.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram