Backgammon Plus - Το καλύτερο online παιχνίδι Τάβλι

Δωρεάν τάβλι για Android, iOS και Facebook


Τo Backgammon Plus είναι εδώ και χρόνια σταθερή αξία στο online Τάβλι και συγκεκριμένα στις δικές μας, ελληνικές Πόρτες. Από την γνωστή και επιτυχημένη εταιρία Zynga, η οποία έχει βγάλει αρκετούς επιτυχημένους τίτλους, μπορείτε να παίξετε δωρεάν Τάβλι με φίλους σας και αντιπάλους απ 'όλο τον κόσμο. Χαίρει μεγάλης απήχησης από τους χρήστες που το έχουν παίξει και γι' αυτό η εταιρία το διαθέτει σε τρεις πλατφόρμες: Android, iOS και σε μια ειδική Web έκδοση για να το παίξετε από τον υπολογιστή σας με οποιοδήποτε λειτουργικό, αρκεί να έχετε λογαριασμό στο Facebook. 

Στο Backgammon Plus μπορείτε να συμμετέχετε σε αγώνες που υπάρχουν σε διάφορα εικονικά δωμάτια με διαφορετικούς παίκτες απ' όλο τον κόσμο και με πληθώρα στοιχημάτων.
Επίσης, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας εικονικό δωμάτιο και να προσκαλέσετε φίλους σας να παίξετε μαζί. Το παιχνίδι διαθέτει και chat για να μιλάτε μεταξύ σας. Τέλος να αναφέρουμε ότι στο Google Play Store, η κριτική από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει το παιχνίδι, βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αφού φτάνει τα 4.7 αστέρια. 

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας όπου θα δείτε συγκεντρωμένα τα link για όλες τις προαναφερθείσες εκδόσεις.


Έκδοση: 4.12.1 (Android) - 4.5.4 (iOS)
Μέγεθος: 27 MB (Android) - 66.4 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω - iOS 9.0 και άνω
Κατασκευαστής: Zynga
Πηγή: Zynga.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram