Δύο δωρεάν προγράμματα για Απογραφή και Διαχείριση απoθήκης

Δωρεάν προγράμματα διαχείρισης και απογραφής αποθήκης


Κατά καιρούς, είναι πολλοί αυτοί που μας ζητάνε κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης αποθήκης για την επιχείρησή τους, ένα πρόγραμμα που να μπορείς να καταγράψεις τα αποθέματα σου.
Ψάξαμε και βρήκαμε δύο δωρεάν προγραμματάκια σε Excel, που το κάνουν αυτό με απλό και κατανοητό τρόπο. Είπαμε, μια αποθήκη θέλουμε να καταγράψουμε χωρίς πολλά-πολλά.

Έχουμε και λέμε: 

Στο πρώτο πρόγραμμα με όνομα «Διαχείριση αποθήκης», μπορούμε να διαχειριστούμε τα αποθέματά μας, εισάγοντας τις ανάλογες κινήσεις (εισαγωγές-εξαγωγές), και να βλέπουμε την υπολειπόμενη αξία-ποσότητα της αποθήκης αλλά και τις αγορές που κάνουμε ανά προμηθευτή.
Μπορούμε να προσθέτουμε προϊόντα στο excel με κωδικό, περιγραφή, προμηθευτή και τιμή.
Κατεβάστε το από εδώ ► Διαχείριση Αποθήκης

Στο δεύτερο πρόγραμμα με όνομα «Απογραφή αποθήκης», μπορούμε να παρακολουθούμε και να τηρούμε τα αποθέματά μας σε μια αποθήκη. Με λίγα λόγια, περιλαμβάνει: Λίστα αποθεμάτων όλης της αποθήκης, Λίστα να επιλέξεις και να προσθέσεις αποθέματα από την αποθήκη, πεδίο αναζήτησης συσκευασίας από την αποθήκη.
Κατεβάστε το από εδώ ► Απογραφή Αποθήκης

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal