GreekLiveTV - Ελληνική Τηλεόραση στο κινητό σου

Δες ελληνική τηλεόραση από το κινητό


To GreekLiveTV είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android κινητά με την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τα περισσότερα κανάλια της ελληνικής και κυπριακής τηλεόρασης (όχι συνδρομητικά) που εκπέμπουν και μέσω διαδικτύου.
Αυτό που κάνει την εφαρμογή αρκετά ποιοτική είναι ότι ο δημιουργός του την αναβαθμίζει τακτικά ενώ διαθέτει μια χρηστική κατηγοριοποίηση στα κανάλια: Πανελλαδικά, Περιφερειακά, Παιδικά, Κυπριακά, Διεθνή, Cinema, Web TV και Μουσική.

Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε Ελληνικά Κανάλια από τον υπολογιστή σας, δείτε την πλήρη λίστα που ετοιμάσαμε

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το GreekLiveTV διαθέτει επιλογή «Αγαπημένα» ώστε να προσθέτετε εκεί τα κανάλια που παρακολουθείτε περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να τα ψάχνετε.
Στο Google Play Store, η βαθμολογία της εφαρμογής κρατιέται σε υψηλά επίπεδα (4.2 αστέρια) με τους σχολιαστές να λένε τα καλύτερα γι αυτή, ενώ την έχουν κατεβάσει σχεδόν 100.000 χρήστες μέχρι στιγμής.

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή με το παρακάτω QR Code:



Έκδοση: 2.4.5
Μέγεθος: 7.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω
Κατασκευαστής: DopeApps
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram