WiFi Analyzer - Αυξάνουμε δωρεάν την απόδοση του WiFi

Δωρεάν άυξηση του WiFi

Το WiFi Analyzer του Zoltan Pallagi είναι μία εκπληκτική δωρεάν εφαρμογή για συσκευές Android, τόσο αναλυτική και πλούσια που δύσκολα θα πιστεύαμε πως διατίθεται δωρεάν. Πρόκειται για μία εφαρμογή που εμφανίζει πληροφορίες για το δίκτυο WiFi, με στόχο να βρούμε τα τρωτά του σημεία, αν αυτά υπάρχουν, αλλά και να βελτιώσουμε την ταχύτητα και την απόδοσή του.

Το WiFi Analyzer μπορεί να μας ενημερώσει για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές στο δίκτυό μας, ώστε να ανακαλύψουμε αν κάποιος μας «κλέβει» ίντερνετ, ενώ μας εμφανίζει την ισχύ του σήματος στο σημείο του σπιτιού που βρισκόμαστε.  Ταυτόχρονα, εμφανίζει ποια κανάλια χρησιμοποιούνται από γειτονικά δίκτυα και μας προτείνει αυτό με τη λιγότερη συμφόρηση, ενώ ελέγχει και τις πληροφορίες ασφαλείας του δικτύου.

Η εφαρμογή, παρά τις αναλυτικές πληροφορίες που εμφανίζει, είναι κατάλληλη και για αρχάριους, αφού επεξηγεί αρκετές επιλογές και προτείνει από μόνη της ιδανικές ρυθμίσεις.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την έκδοση
Λειτουργικό σύστημα: Android 
Κατασκευαστής: Zoltan Pallagi
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram