Ymusic - Ακούστε μουσική μέσω Youtube στο background και εξοικονομήστε 90% δεδομένα

οικονομία στα δεδομένα δωρεάν spotify


To YMusic είναι μία από τις πιο χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές που έχουμε παρουσιάσει! Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή, που επιτρέπει στους κατόχους Android συσκευών να χρησιμοποιούν το YouTube ως ένα "δωρεάν Spotify". Τι εννοούμε με αυτό;

Το YMusic μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε τραγούδι επιθυμούμε στο background της συσκευής μας, ενώ αυτή είναι κλειδωμένη ή χρησιμοποιούμε κάποια άλλη εφαρμογή. Ταυτόχρονα ,αυτό κατεβάζει μόνο τον ήχο του κάθε βίντεο, σε μορφή MP3, ώστε να λειτουργεί άψογα με αργές συνδέσεις αλλά και να καταναλώνει μέχρι και 90% λιγότερα δεδομένα!

Ενώ το παραπάνω είναι το κύριο χαρακτηριστικό της εφαρμογής και δεν θα ήθελες κάτι άλλο, το Ymusic έρχεται να βάλει το κερασάκι στη τούρτα με το δωρεάν κατέβασμα οποιουδήποτε τραγουδιού από το YouTube και να το αποθηκεύσουμε σε διαφορετικές φορμάτ απευθείας στη συσκευή μας.

Τέλος, μέσω του last.fm, το YMusic διαβάζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε τραγούδι, όπως καλλιτέχνη, τίτλο και άλμπουμ!


Έκδοση:  3.7.2
Μέγεθος:  8.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: ymusic
Πηγή: ymusic.io
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram