Yousician - Μετατρέψτε δωρεάν το κινητό ή τον υπολογιστή σας σε καθηγητή μουσικής!

yousician free learn guitar bass piano ukelele


Το Yousician είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS συσκεύες, σκοπός της οποίας είναι να σας μάθει μουσική. Στην πράξη η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ένας "καθηγητής" που θα σας βοηθήσει αν θέλετε να μάθετε πιάνο, κιθάρα, μπάσο, ουκελέλε ή ακόμη και να τραγουδήσετε!

Το Yousician έχει δημιουργηθεί από έμπειρους καθηγητές μουσικής και "ακούει" τον τρόπο που παίζετε, ώστε στην συνέχεια να σας αναφέρει τα λάθη σας ή στοιχεία για την ακρίβεια και τον ρυθμό σας! Αφού σας "ακούσει", αυτό θα σας προτείνει τα κατάλληλα μαθήματα ή ασκήσεις έτσι ώστε να βελτιωθείτε.

Συνολικά περιλαμβάνει περισσότερα από 1500 μαθήματα και ασκήσεις, που καλύπτουν ένα μεγάλο  φάσμα των γνώσεων που απαιτούνται ώστε να εξελιχθείτε από αρχάριος  σε "έμπειρος" παίκτης ενός μουσικού οργάνου. Τέλος, κάθε εβδομάδα υπάρχουν ειδικές ασκήσεις-διαγωνισμοί, στους οποίους έρχεστε αντιμέτωποι με φίλους σας αλλά και με άτομα από όλον τον κόσμο.


Έκδοση: 3.4
Μέγεθος: 88MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows
Κατασκευαστής: Yousician Ltd.
Πηγή: Google PlayStore, Appstore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram