«Όλα τα Ελληνικά Ανέκδοτα» - Η πληρέστερη δωρεάν εφαρμογή με χιλιάδες ανέκδοτα

Δωρεάν ελληνική εφαρμογή με ανέκδοτα


Η ελληνική δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές «Όλα τα Ελληνικά Ανέκδοτα» είναι μια δημιουργία της Ithaca Apps και όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της πρόκειται για την πληρέστερη "Εγκυκλοπαίδεια" Ελληνικών Ανεκδότων καθώς υπάρχουν πάνω από 19.000 ανέκδοτα και το σημαντικότερο, δεν χρειάζεται να έχουμε σύνδεση στο ίντερνετ για να την απολαύσουμε.
Βέβαια, για την καλύτερη αναζήτηση μέσα σε αυτό το χαώδης αριθμό ανεκδότων, υπάρχει κατηγοριοποίηση με πολιτικούς, ξανθές, παιδικά, οικογενειακά, πρόστυχα, με ζώα κτλ.

Στην εφαρμογή ο χειρισμός είναι κάτι παραπάνω από εύκολος και δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδευτούμε κάπου ενώ αν θέλουμε μπορούμε να μοιράσουμε κάποιο ανέκδοτο που μας άρεσε μέσω των αγαπημένων εφαρμογών άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά, μπορούμε να προσθέσουμε στα "αγαπημένα" τα ανέκδοτα που θέλουμε να ξαναβρούμε αργότερα.

Η εφαρμογή έχει θετική απήχηση στους χρήστες που την κατέβασαν, αφού συγκεντρώνει 4.4 αστέρια ενώ μέχρι στιγμής κατέβηκε πάνω από 50.000 φορές.

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR code:



Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 10 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Ithaca Apps
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram