TubeMate - Κατεβάστε βίντεο από παντού σε Android τηλέφωνα

Κατεβάζουμε βίντεο από το ίντερνετ μέσω Android κινητών

Το TubeMate είναι από τα πρώτα δωρεάν προγράμματα που δημιουργήθηκαν για να κατεβάζεις βίντεο από το Youtube και όχι μόνο από κει, χρησιμοποιώντας την Android συσκευή σου.

Πραγματικά, είναι πολύ εύκολο στη χρήση του. Απλά επιλέγεις το βίντεο που θέλεις να κατεβάσεις μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής και θα σου εμφανιστεί ένα βελάκι το οποίο φυσικά πατώντας το θα αρχίσει να κατεβαίνει το βίντεο. Επιλέγεις την ποιότητα που θέλεις να κατέβει, και το downloading αρχίζει. Τα βίντεο, μπορούν να κατέβουν και ως MP3, δηλαδή μόνο ο ήχος τους.

Φυσικά, τέτοιου είδους προγράμματα δεν υπάρχουν στο Google Play Store, για ευνόητους λόγους που μόνο το Youtube και η Google γνωρίζει.
 
Ακολουθεί γκρίνια
Ποτέ δε θα καταλάβω τα τερτίπια της Google σε αυτό το θέμα. Αφού σου δίνει τη δυνατότητα να δεις βίντεο όποτε και όσες φορές θέλεις από την πλατφόρμα τους, γιατί να μην μπορείς να το κατεβάσεις. Εδώ, θα μου πεις, οι διαφημίσεις είναι το ζήτημα και οι συνδρομές στο YouTube Premium, και ναι έχεις δίκιο, άλλα άσε μας να το κατεβάσουμε δωρεάν για προσωπική χρήση ή τουλάχιστον μετά την πρώτη ολοκληρωμένη προβολή στο Youtube, εμφάνισε ένα βελάκι download για να το κατεβάσουμε. Δίνω ιδέες! 

Στο Download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη σελίδα του TubeMate, για να κατεβάσεις το πρόγραμμα από εναλλακτικά store που φιλοξενούν το TubeMate ή και από το ίδιο το site. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι το TubeMate είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα. 

Έκδοση: 3.4.9.1349
Μέγεθος: 24.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Devian Studio
Πηγή: tubemate.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal