PhotoScan - Δωρεάν εφαρμογή από την Google για σκανάρισμα παλιών φωτογραφιών

Δωρεάν εφαρμογή που σκανάρει αποτελεσματικά παλιές φωτογραφίες


Η εποχή που αγοράζαμε συσκευή σκάνερ για να σαρώνουμε έγγραφα και φωτογραφίες, έχει παρέλθει για τα καλά αφού πλέον με την εξέλιξη της τεχνολογίας, σάρωση αρχείων μπορούμε να κάνουμε με ένα απλό smartphone.

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε η Google και δημιούργησε το PhotoScan, μια δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές με την οποία μπορούμε να σκανάρουμε παλιές φωτογραφίες εύκολα, έξυπνα και γρήγορα.
Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα του κινητού για να σαρώσει τις φωτογραφίες μας και με έξυπνο τρόπο βελτιστοποιεί τις όποιες ατέλειες. Διορθώνει τις αντανακλάσεις, κάνει αυτόματη περικοπή χάρη στην έξυπνη επιλογή ανίχνευσης των άκρων ενώ τελειοποιεί το αποτέλεσμα με ίσιες και ορθογώνιες σαρώσεις, ανεξάρτητα από τον τρόπο που τραβήξαμε τις φωτογραφίες.

Το PhotoScan, έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια downloads και η κριτική από τους χρήστες που την έχουν δοκιμάσει, φτάνει τα 4.4 αστέρια.


Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR Code:


Έκδοση: 1.5.2
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram